Ponta, despre răspunderea juridică invocată de Băsescu: Probabil se referea la el, că trebuie demis

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu se referea la persoana sa atunci când a spus că trebuie să se răspundă juridic pentru ceea ce s-a întâmplat în vara anului trecut, el adăugând că şeful statului trebuia demis.

281 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre răspunderea juridică invocată de Băsescu: Probabil se referea la el, că trebuie demis

Premierul Victor Ponta (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Declaraţiile domnului preşedinte nu mi se mai par importante. Avem lucuri importante de făcut. Probabil că se referea la dânsul că trebuie demis, că s-a făcut cvorumul, dar nu se mai poate acum. Ce a fost a fost", a spus Ponta, care a arătat că nu se simte vizat de declaraţiile şefului statului privind răspunderea juridică.

"Dacă nu are treabă, dânsul stă pe la televizor. Poate să spună ce vrea la televizor. Dacă spune, ce se întâmplă? Nu se întâmplă nimic", a adăugat Ponta.

El a susţinut că Traian Băsescu reprezintă trecutul. "Îl înţeleg pe domnul preşedinte. Dânsul e trecutul şi atunci, ca orice om din trecut, normal că e mai greu să accepte că şi în Europa şi în Asia şi în restul lumii oamenii vorbesc cu mine. Nu m-a întrebat nimeni de domnul Băsescu, ca să fiu foarte sincer, pe nicăieri", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Digi 24, că va trebui ca "cineva" să-şi asume responsabilitatea juridică pentru "puciul" din 2012, menţionând că ar fi corect ca "cineva" să plătească în faţa instanţei pentru deciziile politice şi legile date cu acea ocazie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici