Ponta: În perioada următoare, cine va ridica sabia de sabie va muri

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că le cere tuturor actorilor politici, începând cu preşedintele ţării, să înţleagă că- România are nevoie de pace, el avertizând că, "în perioada următoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri".

986 afișări
Imaginea articolului Ponta: În perioada următoare, cine va ridica sabia de sabie va muri

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Vreau să cer tuturor actorilor politici, începând cu preşedintele ţării, cu noii parlamentari, cu cei care vor face parte din noul Guvern, să înţeleagă că România are nevoie de pace, o perioadă de reconstrucţie", a spus Ponta.

"În perioada următoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri", a continuat premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici