Ponta: Nu am vorbit deocamdată cu nimeni pentru a fi ministru la Finanţe, aştept discuţia cu Iohannis

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că aşteaptă să discute cu preşedintele Klaus Iohannis despre persoana care va fi ministru al Finanţelor şi susţine că nu a vorbit deocamdată cu nimeni în acest sens, nici cu Viorel Ştefan, al cărui nume este vehiculat drept cel mai probabil candidat.

322 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu am vorbit deocamdată cu nimeni pentru a fi ministru la Finanţe, aştept discuţia cu Iohannis

Victor Ponta si Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Viorel Ştefan este preşedintele comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, numele său fiind vehiculat în ultimele ore drept persoana care va fi nominalizată, cel mai probabil pentru funcţia de ministru al Finanţelor.

"Nu am apucat să discut cu preşedintele Iohannis şi nu am propus încă pe nimeni la Ministerul de Finanţe, pentru că aşa lucrez eu, întâi vreau să văd că sunt adoptate astăzi, în şedinţă, cele două Coduri", a spus Ponta.

Întrebat de presă dacă pentru acest post va fi nominalizat Viorel Ştefan, Ponta a susţinut că, deocamdată, nu a vorbit cu nimeni şi nu a apucat să se ocupe de acest lucru.

"Până în acest moment, nu există nicio discuţie concretă şi bătută palma cu cineva", a adăugat Ponta.

Întrebat însă dacă numele lui Viorel Ştefan ca viitor ministru al Finanţelor este vehiculat în mod fals, premierul a răspuns că acesta este unul dintre cei mai buni colegi, dar a susţinut în continuare că nu a discutat cu acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici