Ponta: Să ne reîntoarcem în Parlament ca Anastase să fure din nou voturi? Nu, nu ne întoarcem

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, referindu-se la invitaţia adresată de şeful statului, Traian Băsescu, opoziţiei de a reveni în Parlament, că, dacă revendicările USL rămân fără răspuns, revenirea la lucrări nu va fi posibilă.

449 afișări
Imaginea articolului Ponta: Să ne reîntoarcem în Parlament ca Anastase să fure din nou voturi? Nu, nu ne întoarcem

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

"Evident că vrem să ne reîntoarcem în Parlament, dacă cineva, domnul Băsescu, domnul Boc, preşedintele PDL, domnul Hunor Kelemen, vor într-adevăr să discute serios despre cele patru revendicări ale noastre, care nu au legătură cu interesul opoziţiei, ci cu funcţionarea Parlamentului", a spus Ponta.

El a precizat că, dacă revendicările opoziţiei rămân fără răspuns, revenirea la lucrări nu va fi posibilă.

"Să ne reîntoarcem în Parlament ca doamna Anastase să fure din nou voturi? Nu, nu ne întoarcem. Să ne întoarcem dacă Guvernul nu trimite legile în Parlament ci îşi angajează răspunderea şi dă ordonanţe de urgenţă? Nu, nu ne întoarcem. Să ne întoarcem în Parlament pentru ca dânşii să stea în bănci la moţiunile de cenzură şi să chiulească la restul şedinţelor - vedeţi că nu au cvorum - pentru aşa ceva nu ne întoarcem. Dacă vor să discutăm aceste lucruri de bun simţ, sigur că le discutăm. Deocamdată n-am văzut decât insulte, afişe, care costă milioane de euro, şi vorbe goale", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, în Parlament că adresează opoziţiei rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici