Predoiu: Cei doi lideri iresponsabili ai USL nu conduc nimic. Ţara, din păcate, nu are direcţie

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, la Suceava, că PDL va trebui să câştige viitoarele alegeri prezidenţiale şi parlamentare pentru că ţara este minţită şi sărăcită de cei doi "iresponsabili" lideri ai USL, care nu conduc nimic, astfel că ţara nu are direcţie.

916 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Cei doi lideri iresponsabili ai USL nu conduc nimic. Ţara, din păcate, nu are direcţie

Catalin Predoiu (Imagine: Liviu Adascaliei/Mediafax Foto)

Vorbind în şedinţa Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Cătălin Predoiu le-a spus democrat-liberalilor că victoria PDL la alegerile prezidenţiale şi parlamentare viitoare se poate obţine prin unitate, "muncind cu mintea, dar şi cu inima, muncind cu sufletul, muncind cu credinţa că sunt cei mai buni".

El a arătat că PDL este obligat să obţină aceste victorii electorale pentru că ţara este acum minţită şi sărăcită de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Suntem obligaţi să avem aceste victorii pentru că ţara o duce greu pentru că a fost minţită, pentru că este minţită în continuare şi pentru că este sărăcită în fiecare zi în care cei doi iresponsabili lideri ai USL se fac, dar nu reuşesc să păcălească pe nimeni, că ei conduc această ţară. Nu conduc nimic. Din păcate, ţara, la această oră, nu are direcţie", a spus liderul PDL.

El consideră că prima obligaţie a PDL este să fie pregătit pentru a construi o alternativă la actuala putere.

"Nu e suficient să-i învingem, e important când ajungem noi acolo să fim pregătiţi să rezolvăm problemele pe care le vor lăsa în urmă, şi vor fi mari", a spus Predoiu.

El a arătat că democrat-liberalii sunt obligaţi să câştige viitoarele alegeri pentru construcţia unui viitor european pentru România.

"Suntem obligaţi să aducem România în fruntea statelor europene pentru că e o ţară bogată, o ţară cu oameni deştepţi, o ţară cu oameni inimoşi, e o ţară în care şi străinii se simt ca la ei acasă, pentru că noi punem sufletul pe masă, aşa cum se face aici, în Bucovina", a mai spus Predoiu.

Cătălin Predoiu a mai declarat că, de câte ori îi va fi greu, va veni în Bucovina pentru a găsi cheia victoriei.

"De câte o să-mi fie greu, de câte ori mă va bântui o îndoială, de câte ori mă vor chinui întrebări, voi veni aici, în Bucovina, pentru că sunt sigur că la dumneavoastră voi găsi sprijin, voi găsi încredere şi vom găsi împreună cheia victoriei", a spus Cătălin Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici