PSD a anulat şedinţele BPN şi CEx care trebuiau să aibă loc luni

PSD a decis să anuleze reuniunile Biroului Permanent Naţional (BPN) şi Comitetul Executiv (CEx) ale partidului care trebuiau să se desfăşoare, luni, prima de la ora 12.00 şi a doua începând cu ora 18.00, au declarat surse ale formaţiunii, pentru MEDIAFAX.

270 afișări
Imaginea articolului PSD a anulat şedinţele BPN şi CEx care trebuiau să aibă loc luni

Social-democraţii se reunesc, luni, în BPN şi CEx - surse

Viorica Dăncilă anunţa, vineri, că Eugen Teodorovici ar fi potrivit pentru funcţia de premier, dacă PSD va câştiga alegerile prezidenţiale. Preşedintele PSD a adăugat că va face o propunere în acest sens după ce va discuta în Comitetul Executiv Naţional al partidului.

Un alt subiect care ar fi trebuit să fie discutat în cadrul CEx era cel legat de stabilirea echipei de campanie şi strategia PSD la prezidenţiale, a afirmat Viorica Dăncilă.

Totodată, Dăncilă le-a transmis o scrisoare liderilor filialelor PSD pentru a le propune să amâne Congresul din 3 august, în contextul crimei de la Caracal. Premierul le transmite acestora că toţi vinovaţii în gestionarea cazului din Olt trebuie să plătească, potrivit scrisorii obţinute de MEDIAFAX.

Conform sursei citate, preşedintele PSD le-a propus liderilor judeţeni să amâne Congresul din 3 august, precizând că îşi doreşte ca în această perioadă să fie găsite soluţii pentru ca astfel de cazuri, precum cel din Caracal să nu se mai repete.

„Vă rog ca în aceste zile să lăsaţi politica deoparte. Vă rog, deci, să nu arătaţi cu degetul spre un partid sau altul, nu este momentul unor astfel de dispute. În aceste zile, politica nu-şi are locul”, a mai spus premierul, potrivit scrisorii intrate în posesia MEDIAFAX.

Taguri:
psd,
cex,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici