Premierul Tudose: Cei care se simt agresaţi de controalele ANAF au toate pârghiile legale pentru a riposta

Premierul Mihai Tudose a declarat luni că nu îl întreabă pe preşedintele ANAF, Bogdan Stan, ce controale urmează să facă, ci îl interesează rezultatele, iar cei care se simt agresaţi sau neîndreptăţiţi au toate pârghiile legale pentru a riposta.

1783 afișări
Imaginea articolului Premierul Tudose: Cei care se simt agresaţi de controalele ANAF au toate pârghiile legale pentru a riposta

Premierul Tudose: Cei care se simt agresaţi de controalele ANAF au toate pârghiile legale pentru a riposta

"Nu-l întreb nici unde a fost, nici unde o să se ducă, nici de ce a fost, pentru că asta e începutul sfârşitului - implicarea practic a politicului, a Guvernului în activitatea unui organism independent. Practic mă interesează rezultatele, iar cei care se simt, eu ştiu, agresaţi sau nedreptăţiţi de acţiuni au toate pârghiile legal pentru riposta", a declarat Mihai Tudose.

El a fost întrebat dacă a vorbit cu şeful ANAF, Bogdan Stan, despre controalele pe care inspectorii ANAF le-au făcut de curând la redacţiile a două site-uri de ştiri.

Un control al inspectorilor ANAF a avut loc joi la redacţia Rise Project, publicaţie care a furnizat mai multe materiale, în ultima vreme, ce îl vizau pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Tocmai am fost vizitaţi la redacţie de inspecţia Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreşedinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman şi asociat în Fundaţia pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. Publicăm curând articolul "Serviciul lor secret", scria pe pagina de Facebook al Rise Project.

De asemenea, au fost vehiculate informaţii potrivit cărora un control al inspectorilor ANAF a fost început şi la societatea care editează siteul Hotnews.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici