Video Preşedinte executiv PSD, pe aceeaşi linie cu Dragnea în privinţa evaluării miniştrilor: Sunt extrem de multe NEREALIZĂRI. Până la urmă premierul îşi asumă tot Guvernul/ Miniştrii care ar fi trecut examenul PSD

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat marţi că sunt extrem de multe nerealizări şi a nominalizat ministerele Finanţelor, Agriculturii şi Transporturilor. Întrebat dacă Sorin Grindeanu a trecut evaluarea din partid, Bădălău a spus doar ”premierul îşi asumă tot Guvernul”. Lia Olguţa Vasilescu, Carmen Dan şi Petre Daea sunt cei trei miniştri care au trecut evaluarea, ceilalţi membri din Cabinetul Grindeanu nereuşind să se încadreze în cerinţele partidului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

13774 afișări

”Nu ştiu ce notă am. Ştiu că am trecut evaluarea. De fapt nu am avut niciun fel de emoţii pentru că noi am avut 74 de acte normative pe care le-am implementat şi mai sunt 39 până la sfârşitul acestui an, dar nu am ieşit din termen”, a declarat marţi Lia Olguţa Vasilescu, confirmând aşadar că a trecut de evaluarea din partid.

Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Carmen Dan, ministrul de Interne sunt ceilalţi doi membri ai Executivului care au trecut evaluarea, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după ce acesta s-a întors în ţară din Croaţia, şi i-a solicitat să demisioneze, invocând nerealizarea Fondului suveran de investiţii. premierul a respins însă cererea, potrivit unor surse.

Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului.

Surse politice au arătat că Dragnea ia în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN.

Preşedinte executiv PSD: Sunt extrem de multe nerealizări. Premierul îşi asumă Guvernul

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat marţi că sunt extrem de multe nerealizări şi a nominalizat ministerele Finanţelor, Agriculturii şi Transporturilor. Întrebat dacă Sorin Grindeanu a trecut evaluarea din partid, Bădălău a spus doar ”premierul îşi asumă tot Guvernul”.

”Aseară am avut o discuţie pe programul de guvernare, cu premierul, foarte constructivă, CEx-ul PSD urmând să hotărască”, a declarat marţi preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău.

Acesta susţine însă că nu a auzit pe nimeni să îi ceară demisia premierului. ”Poate eram ieşit din sală, dar n-am auzit asta. A fost o analiză pe programul de guvernare. Şi pe partea politică şi cu tehnicieni din Guvern. Sunt nerealizări, suntem cu destule probleme ieşite din grafic ale unor ministere. Le analizăm şi le vedem. Sunt extrem de multe (n.r: nerealizări). Sunt la Finanţe, Agricultură, Transporturi”.

Chestionat cu privire la evaluarea premierului, preşedintele executiv al PSD a spus doar: ”până la urmă premierul îşi asumă tot Guvernul”

Potrivit unor surse politice, liderul PSD Liviu Dragnea i-a cerut premierului Sorin Grindeanu să demisioneze, însă acesta a refuzat.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că doar trei miniştri ar fi trecut cu bine evaluarea, iar aceştia sunt Lia Olguţa Vasilescu (Ministerul Muncii), Carmen Dan (Ministerul de Interne) şi Petre Daea (Ministerul Agriculturii).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici