Preşedintele executiv al UNPR Suceava: Demisionez pentru că nu cred în obiectivele pentru locale

Preşedintele executiv al UNPR Suceava a demisionat duminică din partid, ea declarând corespondentului MEDIAFAX că a recurs la acest gest pentru că nu crede în obiectivele stabilite de partid, în special în ceea ce priveşte alegerile locale.

634 afișări
Imaginea articolului Preşedintele executiv al UNPR Suceava: Demisionez pentru că nu cred în obiectivele pentru locale

Preşedintele executiv al UNPR Suceava: Demisionez pentru că nu cred în obiectivele pentru locale (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Cătălina Vartic a spus că a luat această decizie după ce a asistat la şedinţa de la Braşov a UNPR, unde a văzut care sunt planurile de viitor ale partidului.

Ea a spus că, deşi UNPR Suceava a fost prima organizaţie care a cerut ca partidul să participe pe liste separate în alegeri, măsurile stabilite o fac să nu creadă în atingerea obiectivelor electorale.

Vartic a precizat că participarea UNPR pe liste separate la alegerile locale şi apoi pe liste comune cu PSD la alegerile parlamentare nu vor aduce scorul electoral dorit de partid şi mai puţin cel asumat de preşedintele UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, care susţine că va obţine 15 la sută din voturi.

"Este imposibil aşa ceva", a spus Vartic, care a arătat că nu s-au soluţionat mai multe probleme, între care şi cele legate de fuziunea cu PPDD.

Ea a mai declarat că va continua să activeze în politică şi că urmează să decidă spre ce formaţiune se va îndrepta, întrucât îşi doreşte să se implice activ în alegerile locale.

Cătălina Vartic a fost fondatorul UNPR Suceava şi a preşedinte al organizaţiei până anul trecut, când a fost înlocuită cu senatorul Mihai Neagu, care s-a înscris în UNPR după ce a fost preşedinte al PSRo Suceava.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă că formaţiunea pe care o conduce va candida independent de PSD la alegerile locale, afirmând că acolo unde echipele UNPR-PSD sunt ''mai bine închegate'' ele pot merge împreună, în vreme ce la parlamentare cele două partide vor avea liste comune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici