Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, primul liberal care îl felicită pe Sorin Grindeanu, premierul PSD

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost primul liberal care l-a felicitat, vineri, pe Sorin Grindeanu pentru desemnarea în funcţia de premier, cerându-i să îşi asume mai multe obiective pentru dezvoltarea municipiului, "în numele bunei colaborări" pe care au avut-o.

2582 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, primul liberal care îl felicită pe Sorin Grindeanu, premierul PSD

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, primul liberal care îl felicită pe Sorin Grindeanu, premierul PSD (Imagine: Valentina Sarosi/ Arhiva Mediafax Foto)

“FELICITĂRI PENTRU NUMIREA ÎN FUNCŢIA DE PRIM MINISTRU AL ROMÂNIEI, DOMNULE SORIN GRINDEANU ŞI MULT SUCCES! PENTRU ROMÂNIA, PENTRU TIMIŞOARA!”, scrie primarul PNL al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, pe Facebook.

Primul liberal care l-a felicitat pe premierul propus de PSD, Sorin Grindeanu, îi cere acestuia să îşi asume mai multe obiective pentru dezvoltarea municipiului Timişoara.

"Avem foarte multe lucruri de făcut pentru Timişoara în următorii 3 ani, pentru Timişoara însăşi şi pentru timişoreni, dar şi pentru ca oraşul nostru să poată fi, în 2021, o capitală europeană a culturii la superlativ. Eu asum 15 obiective mari şi vă rog să asumaţi şi dumeneavoatră, ca Prim Ministru, alte 15 obiective, naturalmente în jurisdicţia Guvernului, obiective realizate de Guvernele anterioare într-o mulţime de alte oraşe ale României, dar... NIMIC în Timişoara. Contez pe dumneavoastră, dincolo de ce ne desparte ca opţiuni politice!", mai spune Nicolae Robu.

Liberalul afirmă că adresează această solicitare “în numele bunei colaborări” pe care au avut-o când Grindeanu a fost viceprimar (anul 2012) şi când a devenit preşedintele CJ Timiş (anul 2016).

"O fac în numele cetăţenilor Timişoarei, dar şi în numele bunei colaborări pe care noi doi am avut-o când mi-aţi fost Viceprimar în 2012, respectiv când aţi devenit Preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în 2016", a conchis Robu.

Nicolae Robu ataşează la postarea făcută şi un tabel în care sunt prezentate cele 15 obiective pe care şi le asumă Primăria Timişoara, prezentate în paralel cu "Obiectivele de realizat în Timişoara de către Guvernul României în perioada 2017-2020".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici