Programul de guvernare şi lista de miniştri, depuse astăzi. Orban: Guvernul va avea aceeaşi componenţă

Ludovic Orban a anunţat, luni, că, în cadrul şedinţei Biroului Executiv al PNL, a fost aprobată în unanimitate lista miniştrilor noului Guvern, care va avea aceeaşi componenţă precum vechiul cabinet al Executivului, el menţionând că este mulţumit de activitatea fiecărui ministru.

2632 afișări
Imaginea articolului Programul de guvernare şi lista de miniştri, depuse astăzi. Orban: Guvernul va avea aceeaşi componenţă

Programul de guvernare şi lista de miniştri, depuse astăzi

„Partidul Naţional Liberal a aprobat în uninimtate programul de guvernare care reprezintă o actualizare a programului de guvernare în baza căruia a fost învestit Guvernul pe care îl conduc în data de 4 noiembrie. Gvernul va avea aceeaşi componenţă. În trei luni de zile, Guvernul pe care îl conduc a realizat performanţe şi a atins obiectivele la care sunt convins că puţini români s-ar fi aşteptat. Sunt mulţumit de activitatea fiecărui ministru, sunt oameni competenţi, cinstiţi, harnici, muncitori, dedicaţi servirii interesului publci şi, ca atare, echipa guvernamentală este propusă în aceeaşi componenţă ca şi guvernul care a funcţionat de la data de 4 noiembrie”, a declarat Orban.

Conform sursei citate, din programul de guvernare au fost scoase acele obiective care au fost deja atinse în formula programului e guvernare pe care l-a prezentat în 4 noiembrie 2019.

„Am adăugat câteva obiective, atât în zona fondurilor europene, cât şi în zona lucrărilor publice, dezvoltării regionale şi administraţiei, în zona de afaceri interne, obiective care au un supliment faţă de obiectivele care existau în programul de guvernare anterior”, conform sursei menţionate anterior.

„Programul de Guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate în trei luni de guvernare şi adăugate noi măsuri pe termen scurt. Lista miniştrilor, la fel, este gata. Urmează să fie aprobate în această dimineaţă (luni - n.red.) în Biroul executiv de conducere al PNL şi depuse astăzi (luni - n.red.) la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate”, a scris, luni, şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Lista miniştrilor şi programul ajustat de guvernare vor fi trimise, luni, Parlamentului pentru solicitarea votului de învestitură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici