Protocol de colaborare UDMR-USL în Bihor

Preşedintele UDMR Bihor, Alexandru Kiss, şi liderii USL din judeţ au semnat, joi, un protocol de colaborare cu o valabilitate până în anul 2016, prin care se obligă să formeze majorităţi în toate consiliile locale din judeţ şi să susţină în plan naţional parteneriatul început la Oradea.

86 afișări
Imaginea articolului Protocol de colaborare UDMR-USL în Bihor

Protocol de colaborare UMDR-USL în Bihor (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Preşedintele UDMR Bihor, Alexandru Kiss, împreună cu preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa, cel al PSD Bihor, Ioan Mang, şi liderul PC Bihor, Traian Bodea, au semnat, joi, un protocol de colaborare valabil până în anul 2016, prin care formaţiunile semnatare se obligă să colaboreze în plan local, formând coaliţii în toate consiliile locale din judeţ, dar şi să suţină extinderea colaborării de la nivelul judeţului la nivel naţional.

Liderii celor patru partide au afirmat că la baza protocolului stau bunele relaţii dintre UDMR şi PNL Bihor începute în timpul guvernării Tăriceanu, când liberalii bihoreni au susţinut proiectele administraţiei judeţene şi municipale din Oradea, chiar dacă nu aveau niciun reprezentant în conducerea acestora.

"Liberalii sunt oameni de cuvânt şi întotdeauna ce au spus aia au făcut", a spus liderul UDMR Bihor, Alexandru Kiss, care a precizat că structurile locale ale UDMR se bucură de autonomie şi pot încheia şi alte coaliţii decât cele existente la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici