PSD, o nouă şedinţă după scandalul din CEx. Liderii filialelor judeţene, convocaţi de Dăncilă

Social-democraţii se reunesc, miercuri, începând cu ora 17:00, într-o nouă şedinţă, pentru a stabili strategia partidului în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, au afirmat surse social-democrate pentru MEDIAFAX. Preşedinţii filialelor judeţene vor participa prin videoconferinţă.

3665 afișări
Imaginea articolului PSD, o nouă şedinţă după scandalul din CEx. Liderii filialelor judeţene, convocaţi de Dăncilă

PSD, o nouă şedinţă după scandalul din CEx. Liderii filialelor judeţene, convocaţi de Dăncilă

Surse din PSD au precizat pentru MEDIAFAX că şedinţa urmează să aibă loc la ora 17:00, între Viorica Dăncilă şi liderii filialelor judeţene, iar principalul subiect de discuţie vizează strategia partidului la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Social-democraţii aveau pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de marţi subiectul alegerilor prezidenţiale, însă discuţia nu a mai avut loc, după ce Viorica Dăncilă i-a reproşat Liei Olguţa Vasilescu ceea ce ar fi spus soţul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Urmare a scandalului, Olguţa Vasilescu a ameninţat că pleacă din funcţia de şef de campanie. Discuţia a pornit după ce, spun sursele politice, Viorica Dăncilă ar fi auzit că europarlamentarul Claudiu Manda a vorbit urât despre persoana sa.

Dăncilă i-ar fi replicat: „Nu vă face cinste”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici