Raluca Turcan, la alegerile PNL Iaşi: Aici, cel mai mare adversar al PNL a fost PNL, nu PSD

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că la Iaşi, cel mai mare adversar al PNL Iaşi la ultimele alegeri nu a fost PSD, ci chiar PNL, pentru că au fost cazuri în care „în interior” s-au făcut plângeri penale şi s-a vorbit împotriva partidului.

958 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, la alegerile PNL Iaşi: Aici, cel mai mare adversar al PNL a fost PNL, nu PSD

Raluca Turcan, la alegerile PNL Iaşi: Aici, cel mai mare adversar al PNL a fost PNL, nu PSD (imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

Prezentă la Iaşi, la alegerile Biroului Permanent Judeţean, Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL a vorbit despre bătăliile interne din PNL şi modul în care s-au pierdut alegerile.

„Unde este PNL în toată această bătălie (cu PSD – n.r.)? Aici în Iaşi l-am văzut de multe ori bătându-se în interior, făcând plângeri penale în interiorul partidului, vorbind împotriva PNL”, a spus Turcan în faţa liberalilor.

Preşedintele interimar al PNL i-a întrebat pe cei prezenţi în sală cine a greşit în campaniile pentru alegerile de anul trecut şi cine a făcut blat.

„Oare aici, în Iaşi, cel mai mare adeversar al PNL a fost PSD sau a fost PNL? Oare am tras cu toţii pentru PNL sau am făcut blaturi, în alte locuri am pus mai presus interesul unor persoane decât interesul echipei PNL?”, a întrebat Turcan.

Lideurl liberalilor a mai spus că făcând un exerciţiu de imaginaţie, nu crede că PNL ar fi fost „mai breaz” la guvernare decât PSD.

„Dacă vă întreb care a fost politica PNL la alegerile parlamentare o să îmi daţi un răspuns ambiguu, pentru că nu ştim care au fost soluţiile PNL, pentru că nu le-am cunoscut şi nu ni le-am asumat”, le-a mai spus Raluca Turcan colegilor săi de la Iaşi.

La rândul său, Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a spus că în ultima vreme mai multe persoane au decis să se retragă din partid.

„Eu vă spun, pierdem la nivel naţional, lunar, mii de membri pentru că oamenii respectivi nu se simt reprezentaţi, nu sunt ascultaţi, pentru că munca lor nu este recunoscută, pentru că nu se simt bine în PNL. De-a lungul carierei mele am adus mulţi oameni în partid. I-am întrebat ce ţi s-a întâmplat după un an, doi, trei. Mi-au spus foarte mulţi că nu au reuşit să se înscrie. Ba nu aveau formular de înscriere, ba nu aveau şedinţă de Birou Executiv, ba se uitau urât la mine pentru că vreau să mă înscriu în PNL. După ce s-au înscris nu i-a mai întrebat nimeni nimic, nu i-a mai invitat nimeni la o discuţie, la o adunare generală, la vreo şedinţă", a afirmat Ludovic Orban.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici