Rezultate alegeri parlamentare 2012 GALAŢI

USL a câştigat toate colegiile din judeţul Galaţi, în timp ce ARD a obţinut cu câteva procente mai puţin decât PPDD, situându-se astfel pe locul al treilea după centralizarea rezultatelor din 63 la sută dintre secţiile de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1166 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri parlamentare 2012 GALAŢI

Rezultate alegeri parlamentare 2012 GALAŢI (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

LISTA PROVIZORIE  A MANDATELOR PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR:

Dobre Victor-Paul - USL-PNL

Toader Mircea-Nicu - ARD-PDL

Chirvăsuţă Laurenţiu - USL-UNPR

Scarlat George - USL-PNL

Chebac Eugen - PP-DD

Ştefan Viorel - USL-PSD

Nica Dan - USL-PSD

Pâslaru Florin-Costin - USL-PSD

Roşca Lucreţia - USL-PSD

Ciucă Liviu-Bogdan - USL-PC

Nechita Aurel - USL-PSD

Lista provizorie a mandatelor la Senat: 

 

Marin Nicolae - PPDD;

Butunoi Ionel Daniel - USL-PSD;

Saghian Gheorghe - USL-PSD;

Ichim Paul - USL-PNL;

Durbacă Eugen - USL-PC

În judeţul Galaţi, alegerile au fost câştigate detaşat de către USL care a obţinut peste 50% din voturi în toate colegiile, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Biroul Electoral Judeţean.

Astfel, în colegiile pentru Senat USL a obţinut 66% din voturi, PPDD - 16,42%, iar ARD - 12,77%.

În colegiile pentru Camera Deputaţilor, USL are 65,21%, fiind urmată de PPDD cu 15,30% şi de ARD cu 12,71%.

Liderul deputaţilor PDL, fostul şef al organizaţiei judeţene a partidului, Mircea Toader, a obţinut doar 18,45% din voturile din colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, potrivit numărătorii oficiale parţiale, faţă de candidatul USL Laurenţiu Chirvăsuţa care are 67,67% din voturi. În acelaşi colegiu, reprezentantul PPDD Rivelinio Ţirică a obţinut 11,29%.

Totodată, Carmen Axenie (ARD) a obţinut în Colegiul 3 pentru Cameră doar 7,04% din voturi, situându-se pe locul al treilea, după George Scarlat (USL) cu 63,24% şi Eugen Chebac (PPDD) - 24,34%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici