Rovana Plumb: CExN al PSD să-l sancţioneze pe Cătălin Ivan pentru atacul la Firea şi Dăncilă

Organizaţia de Femei a PSD va solicita, duminică, CExN al PSD să-l sancţioneze în mod "dur" pe europarlamentarul Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, a precizat, sâmbătă, Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-demorate.

618 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: CExN al PSD să-l sancţioneze pe Cătălin Ivan pentru atacul la Firea şi Dăncilă

Catalin Ivan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Cerem mâine (duminică, n.r.) CExN al PSD să ia o atitudine şi o poziţie fermă de sancţionare a lui Cătălin Ivan, care prin afirmaţii publice, fără a exista discuţii în PSD, a atacat două dintre colegele noastre, pe Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă, care şi-au făcut pe deplin datoria, iar organizaţia de femei a PSD solicită sancţionarea lui Cătălin Ivan", a spus Rovana Plumb.

Ea a mai spsu că organizaţia de femei a PSD o susţine în unanimitate pe Viorica Dăncilă pentru poziţia de lider al delegaţiei PSD din Parlamentul European.

Întrebată ce sancţiuni are în vedere pentru Ivan, Rovana Plumb a precizat că propunerea femeilor social-democrate vizează o sancţiune "dură", CExN urmând să stabilească despre ce sancţiune e vorba.

Ivan şi Firea au avut un schimb de replici într-o emisiune a Antena 3, contrazicându-se pe tema propunerii preşedintelui executiv al PSD Liviu Dragnea de separare a poziţiilor executive de cele politice.

Europarlamentarul a avut şi o postare pe pagina sa de Facebook referitoare la posibilitatea ocupării funcţiei de şef al grupului eurodeputaţilor - pe care încă o deţine - de către Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici