Grindeanu cere ca toţi parlamentarii confirmaţi cu COVID-19 să poată vota moţiunea de cenzură

Preşedinţii celor două camere ale Parlamentului trebuie să identifice soluţii pentru ca toţi parlamentarii să poată să-şi exprime votul la moţiunea de cenzură, inclusiv cei confirmaţi cu COVID-19, cere prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

903 afișări
Imaginea articolului Grindeanu cere ca toţi parlamentarii confirmaţi cu COVID-19 să poată vota moţiunea de cenzură

„Cei 157 de parlamentari ai PSD vor vota la vedere. Îi invităm şi pe cei de la AUR şi USR să-şi asume acest vot de blam la adresa lui Cîţu şi acoliţilor lui. Solicităm preşedinţilor celor două camere, Anca Dragu şi Ludovic Orban - mă gândesc că până mâine mai e preşedinte, să identifice soluţii pentru ca toţi parlamentarii, indiferent de formaţiunea politică, să poată să-şi exprime votul. Suntem în plin val patru, cu peste 10.000 de cazuri zilnic şi în cazul în care apar suspiciuni trebuie să existe o variantă legală ca orice vot să fie exprimat”, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

El precizează că PSD are deja un parlamentar confirmat cu COVID-19.

Grindeanu spune că, la votul de marţi, „singurul element de incertitudine este USR”.

„USR a refuzat să asiste la citirea moţiunii de cenzură şi este dispus să revină la guvernare daă PNL renunţă la Cîţu. Ei nu vor să dea jos Guvernul Cîţu pentru că a guvernat prost, ci pentru că s-au certat cu Cîţu, adică pentru orgoliile lor politice”, conchide Sorin Grindeanu.

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu”, care va fi dezbtută şi votată în şedinţa de marţi a plenului reunit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici