Stolojan: Nu se poate merge mai departe deocamdată pe tema reorganizării

Democrat-liberalul Teodor Stolojan a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, că este "păcat că nu se poate merge mai departe deocamdată" pe tema reorganizării administrativ-teritoriale şi a apreciat că sunt mai multe variante în care se poate realiza această organizare.

854 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Nu se poate merge mai departe deocamdată pe tema reorganizării

Stolojan: Nu se poate merge mai departe deocamdată pe tema reorganizării (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Sunt mai multe variante. Se poate face descentralizarea în continuare, o optimizare a serviciilor de deconcentrate în teritoriu ale ministerelor. Păcat că nu putem merge mai departe deocamdată", a spus Stolojan.

Întrebat dacă acest subiect s-a amânat până în toamnă aşa cum cerea UDMR, Stolojan a spus "trebuie gândit".

"Trebuie gândit. Peste vară este evident că nu se poate face aşa ceva", a declarat Teodor Stolojan.

El a precizat că nu a participat la şedinţa de luni a coaliţiei.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la finalul şedinţei CRU a UDMR, că Uniunea susţine amânarea reformei administrative pentru toamna acestui an sau începutul lui 2012 şi a exprimat dezacordul UDMR pentru transformarea actualelor regiuni de dezvoltare în judeţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici