Tăriceanu: PNL a oferit "adăpost şi o umbrelă" PDL, extrem de şifonat după guvernare

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la Arad, că PNL a oferit "adăpost şi o umbrelă" PDL, "care a ieşit extrem de şifonat din guvernarea 2009-2012", transmite corespondentul MEDIAFAX.

520 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: PNL a oferit "adăpost şi o umbrelă" PDL, extrem de şifonat după guvernare

Tăriceanu: PNL a oferit "adăpost şi o umbrelă" PDL, extrem de şifonat după guvernare (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Tăriceanu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că "PNL are mai multe probleme pe care nu reuşeşte să le rezolve, pentru că este un PDL revopsit".

"PNL este în acest moment doar o firmă în care se ascunde fostul PDL, care a ieşit extrem de şifonat din guvernarea 2009-2012 şi avea nevoie de un adăpost şi o umbrelă, care este oferit astăzi de către PNL (...) cred că aici, la Arad, nici nu puteam să găsim exemplificare mai bună", a spus copreşedintele ALDE.

În opinia acestuia, "PNL a renunţat la reprezentarea valorilor liberale, a trecut la Partidul Popular European, care primeşte orice, a primit şi PDL când erau socialişti, nu au tresăriri ideologice,
ci doar numărul contează".

"Constat cu regret că partidul istoric PNL a devenit numai o perdea în spatele căreia se ascund foştii PDL-işti, personaje compromise în guvernarea Băsescu-Boc din perioada 2009-2012, când
cetăţenilor le erau impuse curbe de sacrificiu: tăieri de salarii în sectorul pubic, tăieri de pensii, timp în care Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor era alimentată cu 1 miliard de euro pentru satisfacerea camarilei PDL", a afirmat Tăriceanu.

Copreşedintele ALDE a mai spus că liderii fostului PDL "sunt oameni compromişi", care "aveau nevoie de un loc în care să stea şi acesta este practic astăzi PNL".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici