Tăriceanu: "Scrisoarea lui Iohannis prin care a declanşat procedura de referendum, dată la presă să facă valuri. Biroul Permanent al Senatului va stabili paşii următori"

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a spus marţi că scrisoarea preşedintelui Iohannis prin care anunţă că a declanşat procedura de organizare a unui referendum a fost dată întâi la presă, să facă "valuri", afirmând că Biroul Permanent al Senatului va stabili paşii următori.

1897 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: "Scrisoarea lui Iohannis prin care a declanşat procedura de referendum, dată la presă să facă valuri. Biroul Permanent al Senatului va stabili paşii următori"

Călin Popescu Tăriceanu: "Scrisoarea lui Iohannis, dată la presă să facă valuri. Birou Permanent al Senatului va stabili paşii următori"

"Documentul cu scrisoarea preşedintelui prin care anunţă că a declanşat procedura privind organizarea unui referendum naţional a fost dat întâi la presă, pentru că nu era făcut pentru Parlament. Era făcut ca să facă valuri în presă", a scris Tăriceanu pe Facebook. Biroul Permanent va stabili care vor fi următorii paşi, a mai spus Tăriceanu.

"La Parlament noi avem un regulament şi o lege, care ne obligă în actualele condiţii, să dăm drumul la procedurile care se impun pentru organizarea referendumului cerut de preşedinte. Vom discuta acest lucru în Biroul Permanent şi vom stabili paşii care trebuiesc urmaţi", a spus preşedintele Senatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici