Traian Băsescu: Decizia lui Iohannis, neinspirată. Mai bine anunţa un referendum pentru unirea cu Moldova

Liderul PMP Traian Băsescu, a declarat, marţi, că decizia lui Klaus Iohannis de convocare a unui referendum este "neinspirată", afirmând că ar fi fost mai bine dacă ar fi anunţat de ziua "Micii Unirii" referendum pentru unirea cu Republica Moldova.

3673 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Decizia lui Iohannis, neinspirată. Mai bine anunţa un referendum pentru unirea cu Moldova

Traian Băsescu: Decizia lui Iohannis, neinspirată; Mai bine anunţa un referendum pentru unirea cu Moldova (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

“Dacă este Ziua Unirii, nu mai bine se anunţa un referendum pentru Unirea cu Republica Moldova? Neinspirată decizie. Tema referendumului, anunţată de Preşedintele Iohannis, este înscrisă şi în Strategia de Securitate Naţională aprobată de CSAT, adoptată prin vot de Parlament chiar la solicitarea Domnului Iohannis, dar se află şi în Strategia Anticorupţie pentru perioada 2016-2020, adoptată prin HG chiar de guvernul Cioloş”, a scris Băsescu pe Facebook.

Băsescu a afirmat că un referendum privind unirea cu Republica Moldova ar fi oferit un răspuns ferm al poporului român la "elucubraţiile" preşedintelui moldovean Igor Dodon.

"Dar, dacă tot voia anunţarea referendumului de ziua Micii Uniri, mai bine îi chema pe români la un referendum pe tema Unirii cu Republica Moldova. Măcar aveam un răspuns ferm al poporului român la elucubraţiile lui Dodon", a mai scris Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici