Traian Băsescu: Îmi pare tare rău că cetăţenii Republicii Moldova au dat o amânare parcursului european

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook, legat de alegerile din Republica Moldova, că regretă că, prin votul lor, moldovenii au dat o amânare drumului european al ţării, după centralizarea a 97% dintre procesele verbale, Igor Dodon conducând cu 54,6% din voturi.

3991 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Îmi pare tare rău că cetăţenii Republicii Moldova au dat o amânare parcursului european

Traian Băsescu: Îmi pare tare rău că cetăţenii Republicii Moldova au dat o amânare parcursului european

"Îmi pare rău, Maia Sandu, nu atât pentru tine, pentru că oamenii politici nu stârnesc niciodată compasiune, dar îmi pare tare rău că cetăţenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amânare parcursului european al ţării. Oricum, eu voi continua să susţin parcursul european şi drumul către UNIREA cu România al ţării din stânga Prutului", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Potrivit Comisiei Electorale din Republica Moldova, după centralizarea a 97% dintre procesele verbale, socialistul Igor Dodon este câştigătorul alegerilor prezidenţiale, oţinând 54,6% din voturi, faţă de contracandidata sa, Maia Sandu, care a primit 45,38%.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, care are şi cetăţenie moldovenească, a votat sâmbătă la secţia amplasată la Ambasada Republicii Moldova la Bucureşti. Băsescu a îndemnat toţi moldovenii să iasă la vot şi să o aleagă pe Maia Sandu şi drumul proeuropean pentru Moldova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici