Traian Băsescu, implicat într-o ceartă cu internauţii pe tema vaccinării anti-COVID

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României şi membru al Parlamentului European, i-a dat un răspuns dur unui comentator pe tema vaccinului anti-COVID.

2841 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, implicat într-o ceartă cu internauţii pe tema vaccinării anti-COVID

Sursa Foto-Facebook, Traian Basescu

Pe 20 ianuarie, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, actual europarlamentar, şi-a postat pe reţeaua Facebook discursul integral de la Strasbourg pe tema situaţiei din Kazahstan. 

Un comentator l-a criticat pe fostul preşedinte privind subiectul vaccinării (comentariul a fost extras integral): 

"Pe tema vaccinului nimic? Unde este patriotismul ? Lasă problemele de afară în pace no să schimbi nimic , dar la noi in ţară dacă îţi dai interesul şi pui umărul la treabă poţi să aduci o schimbare in bine! Uită-te lu unguri şi nu-mi plac deloc dar toţi oamenii de la conducere sunt patrioţi şi au coloană !"

Postarea sa a stârnit atât de multe reacţii şi comentarii negative, dar şi pozitive, încât că europarlamentarul a intervenit(comentariu extras integral). 

"Stiti ceva? Eu m-am vaccinat cu toate cele trei doze pentru ca asa am vrut Dumneavoastra nu v-ati vaccinat pentru ca asa vreti dumneavoastra.Cred ca fiecare trebuie sa decida pentru el.Si atunci de ce imi ceri sa am o pozitie publica intr-o decizie personala a fiecaruia, in timp ce eu am decis sa nu va spun ce este bine pentru dumneavoastra ci m-am limitat la a face ce cred ca este bine pentru mine?Desigur, fiecare ne asumam consecintele propriilor decizii", a scris europarlamentarul Traian Băsescu. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici