Vanghelie: Ponta nu mai are şanse să rămână preşedinte sau altceva în PSD, Dragnea e ”mincinos”

Victor Ponta ”nu mai are şansa să rămână preşedinte sau altceva în PSD”, a spus, marţi, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, adăugând că, personal, îl vede în această poziţie pe Mircea Geoană sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garanţie a unor alegeri corecte în partid.

2097 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Ponta nu mai are şanse să rămână preşedinte sau altceva în PSD, Dragnea e ”mincinos”

Vanghelie: Ponta nu mai are şanse să rămână preşedinte sau altceva în PSD, Dragnea e ”mincinos” (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

”Nu mai are şanse să fie preşedinte sau altceva în PSD”, a spus Vanghelie, susţinând totuşi că, atât timp cât Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat că actualul preşedinte al PSD ”a pierdut pentru că e slab şi e aşa cum e” şi că ”nu ştie să respecte, să fie om”.

Vanghelie a fost critic şi la adresa preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos şi fricos” sau ”laş, pervers”.

Întrebat, la Gândul Live, despre faptul că Dragnea a spus despre el că aparţine unui ”grup mafiot”, Vanghelie a spus: ” pentru Dragnea, Ghiţă pot să fiu un mafiot cinci sau zece minute (...) în viaţă dacă treci pe o stradă de mafioţi trebuie să ştii să te descurci”.

Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a susţinut că acesta ”a plecat din MAI pentru că i s-au băgat nişte date sub uşă”, referitoare la afacerea Tel Drum şi la faptul că Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.

Vanghelie a mai spus că vrea să se întoarcă în PSD, partid din care a fost exclus şi a precizat că excluderea sa trebuie validată de congresul partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici