Varianta Omicron stârneşte îngrijorare atât de mare încât că bazele militare americane din Japonia au impus restricţii

  • Statele Unite au convenit să impună măsuri mai stricte împotriva COVID-19 în bazele sale militare din Japonia
  • Guvernatorii regiunilor japoneze au cerut măsuri mai dure după ce a explodat numărul cazurilor cu varianta Omicron.
326 afișări
Imaginea articolului Varianta Omicron stârneşte îngrijorare atât de mare încât că bazele militare americane din Japonia au impus restricţii

Sursa foto-Wikipedia Commons, https://www.kantei.go.jp/jp/100_kishida/actions/202110/04kaiken.html

Statele Unite au convenit să impună măsuri mai stricte împotriva COVID-19 în bazele sale militare din Japonia, a declarat duminică prim-ministrul japonez Fumio Kishida pe fondul îngrijorării că focarele din baze au alimentat infectările în comunităţile locale.

„Am convenit cu Statele Unite că deplasările inutile ar trebui controlate şi interzise ”, a declarat Kishida la postul public NHK.

Japonia a introdus restricţiile pandemice în trei regiuni care găzduiesc baze militare americane, informează The Straits Times

Guvernatorii regiunilor au cerut măsuri mai dure după ce a explodat numărul cazurilor cu varianta Omicron.

Japonia a oprit accesul călătorilor străini în ţară la sfârşitul lunii noiembrie după ce noua variantă de coronavirus a stârnit îngrijorări la scară globală. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici