Vasile Blaga: Marian Munteanu nu are nicio treabă cu legionarismul

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, că Marian Munteanu "nu are nicio treabă cu legionarismul" şi că partidul a decis să susţină în cursa pentru Primăria Capitalei un om din societatea civilă.

179 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Marian Munteanu nu are nicio treabă cu legionarismul

Vasile Blaga: Marian Munteanu nu are nicio treabă cu legionarismul (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu are nicio treabă cu legionarismul, fiecare are dreptul la o părere. Îi respect şi pe cei care acuză, îl respect şi pe domnul Munteanu", a declarat Vasile Blaga, la intrarea la DNA.

El a adăugat că "partidul a decis să susţină un om din societatea civilă".

Un grup de şapte ONG-uri, printre care IPP şi SAR, face apel la PNL să retragă candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei pe motiv că acesta "a avut şi are simpatii pentru curente de orientare fascistă, de care nu s-a dezis niciodată".

"Semnatarii, organizaţii de drepturile omului dar nu numai, fac apel către conducerea Partidului Naţional Liberal să retragă candidatura lui Marian Munteanu pentru Primăria Municipiului Bucureşti considerând această nominalizare o ofensă adusă valorilor democratice ale societăţii în care trăim", se arată în apelul lansat joi de Coaliţia Antidiscriminare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici