Zgonea despre PSD şi antilopele gnu: Toate sar după masculul alfa în râul plin de crocodili. RĂSPUNSUL lui Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, exclus miercuri din partid, a comparat situaţia din PSD cu un documentar despre antilopele gnu pe care l-a vizionat şi în care toate sar după masculul alfa fără să gândească, într-un râu plin de crocodili.

941 afișări
Imaginea articolului Zgonea despre PSD şi antilopele gnu: Toate sar după masculul alfa în râul plin de crocodili. RĂSPUNSUL lui Dragnea

Zgonea despre PSD şi antilopele gnu: Toate sar după masculul alfa în râul plin de crocodili (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Mă uitam aseară la un documentar despre antilopele gnu şi în procesul lor de a căuta să ajungă acolo unde vor trec peste un râu şi masculul alfa sare în râu şi fără să gândească, fără să simtă ceea ce se poate întâmpla cu ele, toate sar după masculul alfa. Singura problemă este că acel râu este renumit ca fiind plin cu crocodili. Aici se află şi PSD astăzi, scapă cine poate. Eu am atras atenţia că este o mare eroare dacă liderul nu-şi asumă responsabilitatea funcţiei pe care o are fiind principalul partid din România", a spus Valeriu Zgonea.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri în unanimitate excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, preşedinte executiv PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor. Propunerea de excludere din partid a fost făcută de Lia-Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu, potrivit unor surse.

Dragnea, după excluderea lui Zgonea din partid: Înţeleg că astăzi antilopele l-au mâncat pe crocodil

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat miercuri, după excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, pe marginea comparaţiei pe care acesta a făcut-o între PSD şi o turmă de antilope gnu care se aruncă după masculul alfa într-un râu plin de crocodili spunând că "antilopele l-au mâncat pe crocodil".

Întrebat ce părere are despre declaraţia lui Valeriu Zgonea, Dragnea a spus: "Înţeleg că astăzi antilopele l-au mâncat pe crocodil. Eu aşa citesc dacă mergem pe astea. Eu n-am ştiut de declaraţia asta, dar dacă mă gândesc aşa repede, în 2012 eram nişte antilope în faţa unui râu şi toţi de pe mal spuneau <<hai să intrăm în râu>> şi eu am intrat în râu, m-au mâncat crocodilii, unii au rămas pe la Camera Deputaţilor."

Preşedintele PSD a afirmat că nu ştia de "preocupările" lui Valeriu Zgonea referitoare la documentarele cu animale şi că el le preferă pe cele istorice.

"N-am ştiut că are preocupările astea. (...) Eu mă uit foarte mult la documentarele istorice, mă interesează foarte mult. (...) Nu prea mă uit la documentarele cu animale pentru că n-am nevoie să mă uit la documentare, realitatea este atât de plină", a mai comentat preşedintele PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici