Video Zlotea: Sper din tot sufletul ca PMP şi Macovei să fie verificaţi la fel la semnături ca Iohannis - VIDEO

Secretarul general adjunct al PDL, Marian Zlotea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că speră "din tot sufletul' ca PMP şi Monica Macovei să fie verificaţi "la sânge" cum a fost verificat ACL în cazul semnăturilor de susţinere, fapt care a dus la întârzierea depunerii candidaturii lui Klaus Iohannis.

521 afișări

Zlotea a fost întrebat care a fost motivul pentru care a întârziat cu mai mult de o oră depunerea candidaturii la BEC a lui Klaus Iohannis faţă de momentul anunţat iniţial.

"M-am ocupat în calitatea mea de secretar general adjunct al PDL (de listele de semnături ale susţinătorilor, n.r.). La ora 9 şi 40 de minute am ajuns cu toate dosarele la BEC. Împreună cu personalul tehnic de la BEC şi AEP am scos dosarele şi am început să verificăm dosar cu dosar. Cu această cale ţin să mulţumesc personalului BEC pentru modul în care a fost verificat PDL, preşedintei (AEP, n.r.) Ana Maria Pătru, vicepreşedinţilor Marian Muhuleţ şi Dan Vlaicu. Îmi doresc din tot sufletul ca şi ceilalţi să fie verificaţi la sânge, aşa cum am verificat eu astăzi de BEC, ca şi ceilalţi colegi, respectiv cine va mai veni de acum încolo PMP, doamna Monica Macovei şi alţii, să fie verificaţi. Pentru că am fost verificat şi am depăşit ora la care trebuia să ajungem la BEC din cauza acestor verificări care au avut loc pe fiecare dosar în parte, pe fiecare filă în parte şi pe fiecare număr în parte”, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Zlotea.

Secretarul general adjunct al PDL a menţionat că în acest moment ACL are înregistrate oficial două milioane două sute zece mii de semnături.

"Aproximativ 74-75 de mii de semnături le-am luat înapoi (...) Au fost verificate, sunt fracţii (file care conţin mai puţine semnături valabile decât rubricile tabelului/pagină, n.r.), au fost scoase din dosare şi le-am luat înapoi, au fost practic date înapoi", a mai spus Zlotea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici