VIDEO  Ruşii au dat-o-n bară cu super-elicopterele KA-52: au confundat o barjă ucraineană cu o bucată de beton

Ministerul rus al Apărării a raportat distrugerea unei „barje de debarcare” în zona ocupată a Energodarului, dar „barja” indicată s-a dovedit a fi un suport din beton pentru podul distrus peste Nipro.

69621 afișări
Imaginea articolului Ruşii au dat-o-n bară cu super-elicopterele KA-52: au confundat o barjă ucraineană cu o bucată de beton

Ruşii au dat-o-n bară cu super-elicopterele Ka-52 : au confundat o barjă ucraineană cu o bucată de beton

Confirmarea video a pagubei ţintei a fost publicată pe canalul Telegram al ministerului, care precizează că „un grup de elicoptere KA-52 a primit ordin să împiedice transferul de unităţi ale forţelor operaţionale speciale ale Forţelor Armate Ucrainene peste râul Nipro şi să distrugă forţele inamice care avansează în zona centralei nucleare de la Zaporojie.

Elicopterele ruseşti au identificat „barja” folosind un sistem de căutare şi ochire la o distanţă de 15 kilometri, apoi au distrus inamicul imaginar „lovind părţile de la prova şi pupa ale barjei” cu două rachete ghidate Whirlwind.

De fapt, ruşii au tras într-un pilon de beton al podului de lângă Kamianka-Dniprovska. Anterior, ruşii raportaseră despre presupusele încercări de aterizare ale forţelor de debarcare ucrainene şi despre înfrângerea acestora.

Probabil, în acest fel, invadatorii încearcă să justifice prezenţa trupelor lor pe teritoriul centralei nucleare Zaporojie. La sfârşitul lunii august, serviciile de informaţii din Marea Britanie au publicat o fotografie cu echipamentul militar rusesc la centrala nucleară.

În imagini s-au putut vedea trei vehicule blindate ruseşti şi două camioane militare, la aproximativ 60 de metri de cel de-al cincilea reactor al centralei. Anterior, unul dintre inginerii centralei nucleare a susţinut că Rusia ascunde echipamente militare sub coridoarele-tunele dintre clădiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici