Ucraina va emite timbre cu explozia podului din Crimeea

Autorităţile din Ucraina vor emite timbre cu imaginea podului de la Kerci, avariat în urma unei explozii, potrivit CNN.

572 afișări
Imaginea articolului Ucraina va emite timbre cu explozia podului din Crimeea

Serviciul Poştal ucrainean va emite timbre care prezintă podul avariat din Strâmtoarea Kerci, care lega Crimeea de Rusia, a anunţat sâmbătă directorul general al instituţiei.

„Nu vă voi ura o zi bună, pentru că este deja minunată. Podul de la Kerci este gata", a declarat şeful Ukrposhta, Igor Smelyansky.

Timbrul va reprezenta două figuri care seamănă cu vedetele de la Hollywood, Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, în poziţia lor celebră din filmul „Titanic" din 1997.

De asemenea, va fi o imagine a peninsulei Crimeea care rupe cătuşele sugerând despărţirea de Rusia.

Preţul timbrului va fi de 18 grivne ucrainene (0,48 dolari) bucata, iar Kievul intenţionează să tipărească şapte milioane de exemplare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici