Rusia a decis când va folosi forţa nucleară. Ultimele declaraţii războinice aruncate de Kremlin

Medvedev, fost preşedinte al Rusiei, susţine că Moscova este „gata să folosească energia nucleară pentru a apăra regiunile anexate”.

39404 afișări
Imaginea articolului Rusia a decis când va folosi forţa nucleară. Ultimele declaraţii războinice aruncate de Kremlin

Rusia a stabilit când va folosi forţa nucleară. Ultimele declaraţii războinice venite de la Moscova

„Occidentul împinge lumea către un război global, doar victoria Rusiei este o garanţie împotriva războiului mondial”, a scris Dmitri Medvedev pe Telegram, adăugând că Occidentul continuă să repete că „Rusia nu poate fi lăsată să câştige.

Ce înţelegem de aici? Că dacă Rusia nu câştigă, Ucraina trebuie musai să învingă. Iar scopul Kievului este întoarcerea tuturor teritoriilor care i-au aparţinut anterior.

Aceasta este o ameninţare la adresa însăşi existenţei statului nostru. Şi reprezintă un motiv direct pentru aplicarea clauzei 19 din Fundamentele politicii Federaţiei Ruse în domeniul descurajării nucleare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici