"Poza secolului" în fotbal. Messi şi Ronaldo colaborează într-o campanie publicitară înaintea Cupei Mondiale

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi fac echipă, însă nu pe teren spre dezamăgirea fanilor, ci într-o campanie de marketing pentru Louis Vuitton înaintea Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022.

2854 afișări
Imaginea articolului "Poza secolului" în fotbal. Messi şi Ronaldo colaborează într-o campanie publicitară înaintea Cupei Mondiale

Ambii jucători au postat aceeaşi imagine pe contul lor de Instagram, în care pot fi văzuţi faţă în faţă în timp ce joacă o partidă de şah care are ca tablă o valiză Louis Vuitton, conform Marca.

Aceasta este o campanie publicitară plătită de brandul francez. Poza postată de către cei doi fotbalişti a fost apreciată de milioane de oameni în timp record.

Cei doi fotbalişti au scris acelaşi lucru: "Victoria este o stare de spirit".

Foarte multe persoane au scris în comentarii că este "poza secolului".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ronaldo are numai cuvinte de laudă la adresa lui Messi

Cristiano Ronaldo i-a acordat în ultimele săptămâni un interviu lui Piers Morgan, care a fost difuzat în această săptămână, înainte de Cupa Mondială FIFA Qatar 2022.

Portughezul a vorbit despre diverse subiecte, dar comentariile sale cu privire la Lionel Messi i-au lăsat pe mulţi uimiţi, deoarece a spus că vrea să fie prieten cu acesta şi să aibă o relaţie similară cu cea pe care o aveau Maradona şi Pelé.

"Este un jucător extraordinar. Magic. Top. Ca persoană, împărţim scena 16 ani. Imaginaţi-vă, 16 ani. Deci, am o relaţie grozavă cu el", a declarat Ronaldo pentru Morgan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici