Maxi Jazz, cântăreţul trupei Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani

Maxi Jazz, solistul trupei de dans Faithless, a murit la 65 de ani.

1307 afișări
Imaginea articolului Maxi Jazz, cântăreţul trupei Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani

Maxi Jazz, cântăreţul trupei Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani

Maxi Jazz, cântăreţul trupei Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani

"Anunţăm cu inima frântă că Maxi Jazz a murit noaptea trecută. A fost un om care ne-a schimbat vieţile în atât de multe feluri. El a dat sensul şi mesajul potrivit muzicii noastre. A fost o fiinţă umană minunată, cu timp pentru toată lumea şi cu o înţelepciune care era atât profundă, cât şi accesibilă. A fost o onoare şi, bineînţeles, o adevărată plăcere să lucrez cu el. A fost un textier strălucit, un DJ, un budist, o prezenţă scenică magnifică, iubitor de maşini, vorbitor nesfârşit, o persoană frumoasă, o busolă morală şi un geniu. Rollo, Sister Bliss x", a scris parteneera sa de scenă pe Facebook.

Faithless este o formaţie engleză de muzică electronică fondată în 1995, forrmată din Maxi Jazz, Sister Bliss şi Rollo. Faithless sunt cunoscuţi pentru hituri ca „Insomnia“, „God is a DJ“, „We Come One“.

Numele real al lui Maxi Jazz este Maxwell Fraser. S-a născut la 14 June 1957.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici