Un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. Mai multe persoane sunt rănite

  • Un autocar care venea din Italia către România s-a răsturnat luni pe o autostradă lângă Padova.
  • La bord se aflau 52 de persoane, adulţi şi copii de naţionalitate română.
  • Mai multe persoane au ajuns la spital.
441 afișări
Imaginea articolului Un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. Mai multe persoane sunt rănite

Imagine de arhivă

Accidentul a avut loc pe autostrada A13, în nordul Italiei. La faţa locului au fost trimise ambulanţe din Veneţia şi Padova.

Potrivit publicaţiei Il Gazzettino, autocarul plecase din Roma şi se îndrepta spre România. La bord se aflau 52 de persoane, adulţi şi copii, de naţionalitate română. Numeroase persoane au fost rănite. Una a fost transportată în stare gravă la spital, iar alte 21 au diferite răni.

Şoferul a fost testat negativ pentru alcool. Poliţiştii verifică dacă şoferul a depăşit viteza legală şi timpii de conducere şi de odihnă. Traficul prin zonă a fost blocat şi pe autostradă s-au format coloane lungi de maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici