Bebeluşul de o lună, mort la Târgu Jiu, avea malformaţii congenitale la intestine

Bebeluşul de numai o lună, care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, avea malformaţii congenitale la nivelul intestinului subţire şi intestinului gros, care au evoluat cu peritonită, anunţă, joi, reprezentanţii unităţii medicale.

156 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul de o lună, mort la Târgu Jiu, avea malformaţii congenitale la intestine

Bebeluşul de o lună, mort la Târgu Jiu, avea malformaţii congenitale la intestine

„Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultatul necropsiei a arătat că decesul sugarului a fost cauzat de o insuficienţă cardio-respiratorie acută care a apărut ca urmare a unor malformaţii congenitale la nivelul intestinului subţire şi intestinului gros, în evoluţie cu o peritonită”, anunţă, joi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Un copil de o lună a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, după ce a fost adus de familie în stop cardio-respirator. Anterior, marţi, familia l-a adus pe copil la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipaţia (lipsă scaun) bebeluşului. „A fost consultat de medic; în timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecţiuni /probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipaţie şi monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, precizează spitalul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici