Video 11 urşi care au coborât în Buşteni, goniţi de jandarmi cu sirenele

Unsprezece urşi care au coborât în Buşteni, în weekend, au fost goniţi de jandarmi, care au folosit sirenele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1169 afișări

Jandarmii montani din Prahova au fost solicitaţi, sâmbătă şi duminică, să alunge 11 urşi care au coborât în gospodării sau la tomberoanele de gunoi din staţiunea Buşteni, animalele fiind gonite cu sirenele.

„Apelurile au fost primite pe numărul unic de urgenţă 112. Jandarmii ajunşi la faţa locului au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea urşilor”, arată, într-un comunicat transmis duminică, IJJ Prahova.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să apeleze numărul unic de urgenţă 112 când constată prezenţa animalelor sălbatice, deoarece acestea pot reprezenta un real pericol şi să intre în locuinţe până la sosirea echipelor de intervenţie.

Jandarmeria Prahova a avut, din luna mai şi până acum, 145 solicitări să gonească urşi şi mistreţi, în tot judeţul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici