14 copii din Dolheşti au ajuns la spital după serbarea de sfârşit de an şcolar

14 copii din localitatea Dolheşti, judeţul Iaşi, au ajuns duminică la Spitalul de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva", acuzând stări de rău după ce au participat la serbarea de sfârşit de an şcolar transmite corespondentul MEDIAFAX.

467 afișări
Imaginea articolului 14 copii din Dolheşti au ajuns la spital după serbarea de sfârşit de an şcolar

14 copii din Dolheşti, la spital după serbarea de sfârşit de an şcolar

Medicii din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi au declarat că, în total, 14 copii din localitatea Dolheşti au ajuns la spital, dar numai 11 au fost identificaţi cu probleme.

"La schimbarea gărzii, adică astăzi (duminică - n.r.) dimineaţă, au fost aduşi 14 copii de la Dolheşti, după ce au participat ieri (sâmbătă - n.r.) la serbarea de sfârşit de an şcolar. Din informaţiile pe care le deţinem până în prezent, fiecare dintre ei a adus de acasă câte ceva de mâncare şi au mâncat la comun. Au fost internaţi 11 copii", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ.

Potrivit acesteia, starea copiilor este relativ bună.

A fost sesizată Direcţia de Sănătate Publică pentru a identifica alimentele alterate care au dus la internări.

Carmen Dorobăţ a spus că nu ar fi vorba despre alimente din comerţ, ci despre unele gătite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici