55 de persoane evacute dintr-un hotel giurgiuvean atins de incendiu

  • Incendiul a izbucnit la o anexă din spatele imobilului, care s-a manifestat cu degajări mari de fum.
  • Potrivit ISU Giurgiu, 10 persoane au fost evacuate cu masca pe figură din hotelul Steaua Dunării şi, în urma inhalării de fum, li s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă.
  • Celelalte persoane au fost evacuate în urma operaţiunilor de căutare efectuate de către echipajele de intervenţie.
150 afișări
Imaginea articolului 55 de persoane evacute dintr-un hotel giurgiuvean atins de incendiu

55 de persoane evacute dintr-un hotelul giurgiuvean atins de incendiu

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de intervenţie, o maşină de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu şi două ambulanţe SAJ.

Un număr de 19 subofiţeri şi trei ofiţeri au făcut verificări până la ultimul etaj al hotelului pentru evacuarea tuturor persoanelor care se aflau în interiorul acestuia şi au reuşit să evacueze toate cele 55 de persoane din incintă.

Din primele informaţii, incendiul a izbucnit la o anexă din spatele hotelului şi s-a manifestat cu degajări mari de fum, care s-a extins cu repeziciune până la ultimul etaj, întrucât „ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari”, după cum a menţionat ISU Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici