A sunat la 112 să anunţe că o să îl împuşte pe Anghel Iordănescu. Bărbat a fost amendat cu 500 de lei

Un bărbat a sunat luni dimineaţa la 112 pentru a anunţa că intenţionează să îl împuşte pe Anghel Iordănescu şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, autorul apelului fiind identificat şi audiat de anchetatori, anunţă Poliţia Capitalei.

3846 afișări
Imaginea articolului A sunat la 112 să anunţe că o să îl împuşte pe Anghel Iordănescu. Bărbat a fost amendat cu 500 de lei

A sunat la 112 să anunţe că o să îl împuşte pe Anghel Iordănescu. Bărbat a fost ridicat de poliţişti pentu audieri

UPDATE: Bărbatul care a ameninţat că îl va împuşca pe Anghel Iordănescu, amendat cu 500 de lei

Bărbatul care a sunat luni dimineaţa la 112 pentru a anunţa că intenţionează să îl împuşte pe Anghel Iordănescu şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale a fost amendat cu 500 de lei, anunţă Poliţia Capitalei.

După audieri, poliţiştii de la Secţia 2 din Capitală l-au amendat pe autorul apelului cu 500 de lei pentru încălcarea legii privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

"În jurul orei 09.40, un bărbat a făcut apel prin serviciul 112 şi a afirmat că intenţionează să îl împuşte pe generalul Anghel Iordănescu, precum şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Bărbatul a fost identificat, depistat şi condus la audieri, urmând să fie aplicate măsurile impuse de lege", anunţă Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

La ora transmiterii ştirii, bărbatul este audiat la Secţia 2 de Poliţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici