VIDEO. A treia zi de proteste în Bucureşti. Aproape 2.000 de manifestanţi au mers la Palatul Cotroceni

  • Aproape 2.000 de bucureşteni au participat, marţi seara, la a treia zi de proteste faţă de noile restricţii.
  • Ei au mers la pas până la Palatul Cotroceni şi au scandat continuu „Demisia” şi „Libertate”.
1241 afișări

Protestatarii s-au adunat, marţi seara, în jurul orei 18.00, în Piaţa Universităţii, la început timid, apoi tot mai mulţi au ajuns la manifestările faţă de noile restricţii impuse de Guvern, din cauza pandemiei. Numărul protestatarilor a început să crească şi ei au plecat, la pas, pe traseul Ministerul de Interne – Piaţa Victoriei – Palatul Cotroceni.

Pe traseu, protestatarii au scandat „Libertate”, „Demisia”.

 

Protestatarii au scandat preţ de câteva minute în faţa Palatului Cotroceni, apoi au plecat înapoi spre Piaţa Victoriei.

Doi protestatari au fost ridicaţi de jandarmi pentru a fi legitimaţi. Mai mulţi tineri, care au avut un coportament agresiv, au fost legitimaţi de jandarmi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici