Accident de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată: Maşină, lovită de Săgeata albastră - FOTO

Două persoane au murit, duminică după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în judeţul Dâmboviţa de un tren.

8469 afișări
Imaginea articolului Accident de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată: Maşină, lovită de Săgeata albastră - FOTO

Accident de tren la trecerea la nivel cu calea ferată: Maşină, lovită de Săgeata albastră

Accidentul feroviar a avut loc în localitatea Săteni din judeţul Dâmboviţa.

Din primele date reiese că după ce o maşină a fost lovită de un tren, o femeie şi un bărbat au murit.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a produs între un tren Săgeata albastră şi un autoturism.

Victimele erau în autoturismul lovit de tren şi au fost prinse între fiare, echipaje de la descarcerare intervenind pentru scoaterea lor, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul feroviar este oprit pe magistrala 904, în zona localităţii Aninoasa din judeţul Dâmboviţa, după ce trenul care circulă pe relaţia Fieni – Târgovişte, la o trecere la nivel cu calea ferată, a lovit un autoturism în care se aflau două persoane.

Taguri:
tren,
maşină,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici