Accident GRAV cu patru maşini în Breaza. Doi cetăţeni olandezi au MURIT, iar alte şase persoane sunt rănite

Două persoane au murit şi 6 au fost rănite în accidentul din Breaza. Traficul este oprit.

4676 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV cu patru maşini în Breaza. Doi cetăţeni olandezi au MURIT, iar alte şase persoane sunt rănite

Accident GRAV cu patru maşini în Breaza. Doi cetăţeni olandezi au MURIT, iar alte şase persoane sunt rănite

Două persoane, cetăţeni olandezi, au murit şi 6 au fost rănite în accidentul din Breaza, judeţul Prahova. Traficul pe DN1 este oprit, după ce patru maşini s-au ciocnit.

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, în accidentul din Breaza au murit doi cetăţeni olandezi, respectiv un bărbat de 39 de ani şi de o femeie de 46 de ani.

Şase persoane, între care alţi 2 cetăţeni olandezi, au fost rănite.

Din primele informaţii a reieşit că patru maşini s-au ciocnit pe DN1, în localitatea Breaza, judeţul Prahova.

Intervin 26 de subofiţeri cu 3 autospeciale de descarcarare, o maşină de stingere, 2 ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensiva mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple şi 5 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Centrul Infotrafic anunţă că traficul pe DN1 este, pe timpul acordării îngrijilor medicale, oprit. Din cauza numărului mare de autovehicule, în zona accidentului s-au format coloane.

Cauza probabilă a fost pătrunderea pe contrasens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici