Accident grav în Arad produs din cauza unei femei care făcea o depăşire riscantă

Accidentul de miercuri, din Arad, în urma căruia o femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite, s-a produs din cauza unei conducătoare auto care depăşea neregulamentar, au stabilit poliţiştii.

695 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Arad produs din cauza unei femei care făcea o depăşire riscantă

Accident grav din Arad s-a produs din cauza unei femei care făcea o depăşire riscantă

Reprezentanţii Poliţiei Arad au transmis că, din primele cercetări, accidentul de pe DJ791 s-a produs din cauza unei femei de 46 de ani, din Sântana, care conducea maşina dinspre Zimandu Nou înspre Sântana, şi care a vrut să depăşească neregulamentar.

„În timpul efectuării unei depăşiri neregulamentare, a observat că din sens opus se apropie un alt autovehicul, a virat brusc la dreapta, intrând în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Almaş.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 31 de ani, pasageră în primul autoturism şi rănirea uşoară a conducătoarei autoturismului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Arad.

De asemenea, au fost răniţi şi şoferul maşinii lovite, precum şi alţi doi bărbaţi din acelaşi autoturism.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
depăşire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici