Accident grav în Dâmboviţa. Un mort şi patru răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN17 | FOTO

O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite, vineri, după ce două maşini s-au ciocnit frontal în dreptul localităţii dâmboviţene Ilfoveni, pe DN 17, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2491 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Dâmboviţa. Un mort şi patru răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN17 | FOTO

Un mort şi patru răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN17, în Dâmboviţa

Accidentul s-a produs pe DN 17, în localitatea Ilfoveni, judeţul Dâmboviţa, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, la faţa locului au fost găsite cinci victime, două dintre acestea încarcerate.

O femeie a fost declarată decedată la faţa locului.

”Răniţii vor ajunge cu autospecialele SMURD şi ale Ambulanţei la spitalul din Târgovişte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Telea.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici