Accident grav în Gorj: Două maşini s-au ciocnit frontal. Cel puţin opt răniţi, printre care trei copii şi o femeie însărcinată

Opt persoane, printre care o femeie însărcinată, au fost rănite, vineri, în urma impactului frontal dintre două maşini, în zona localităţii Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj.

478 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Gorj: Două maşini s-au ciocnit frontal. Cel puţin opt răniţi, printre care trei copii şi o femeie însărcinată

Accident grav în Gorj: Două maşini s-au ciocnit frontal. Cel puţin opt răniţi, printre care o femeie însărcinată

UPTATE: Opt persoane, între care o femeie însărcinată şi trei copii, au ajuns la spital în urma accidentului produs în judeţul Gorj.

Potrivit informaţii venite din partea IPJ Gorj, accidentul s-a produs în zona localităţii Bengeşti-Ciocadia, unde două maşini s-au ciocnit frontal.

În urma impactului au fost rănite opt persoane, între care şi o femeie însărcinată şi trei copii de 6, 11 şi 15 ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, primele informaţii indicau şase răniţi deoarece o femeie şi un bărbat au plecat la spitalul din Novaci înainte ca echipajele să ajungă la locul accidentului.

Toate cele opt persoane rănite sunt conştiente şi au fost transportate la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici