ACCIDENT GRAV în Hunedoara: Nouă români care se întorceau de la muncă din Germania, răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit de o combină agricolă - GALERIE FOTO

Un bărbat de 25 de ani din Buftea va fi transportat cu elicopterul la un spital din Timişoara, având fractură de coloană vertebrală, alte opt persoane aflate în acelaşi microbuz cu acesta suferind traumatisme în urma unui accident petrecut în judeţul Hunedoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5656 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Hunedoara: Nouă români care se întorceau de la muncă din Germania, răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit de o combină agricolă - GALERIE FOTO

ACIDENT GRAV în Hunedoara: Nouă români care se întorceau de la muncă din Germania, răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit de o combină agricolă (Imagine: ISU Hunedoara)

Vezi GALERIA FOTO de mai jos

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara, doctorul Călin Dumitrescu, mai multe echipaje de salvare au intervenit, sâmbătă, pentru acordarea de prim-ajutor la un accident rutier petrecut pe DN 7, în localitatea hunedoreană Mintia.

"Avem nouă victime aflate într-un microbuz, una dintre acestea urmând să fie transportată cu un elicopter la un spital din Timişoara cu leziuni la coloana vertebrală. Celelalte persoane au multiple traumatisme şi probabil vor rămâne sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean din Deva", a precizat doctorul Călin Dumitrescu.

Cele nouă persoane se aflau într-un microbuz care venea din Germania şi se îndrepta spre sudul ţării.

Cel mai grav rănit este un tânăr de 25 de ani din Buftea, acesta fiind de altfel cel care va primi îngrijiri medicale la un spital timişorean, dar şi o femeie de 41 de ani care are mai multe fracturi costale, dar şi traumatism cranian.

În acelaşi microbuz se afla şi soţul femeii care are răni mai puţin grave, dar şi alţi trei fraţi cu vârste de până la 32 de ani.

Poliţiştii hunedoreni spun că accidentul s-a produs pe fondul oboselii, când într-o curbă, probabil şoferul a adormit la volan şi a intrat într-o combină agricolă ce circula în acelaşi sens.

Circulaţia în zona a fost restricţionată timp de o oră.

Pasagerii din microbuz se întorceau de la muncă din Germania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici