Accident grav pe DN7: Trei morţi şi un rănit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

Trei persoane au murit şi una a fost rănită grav, într-un accident produs, duminică la prânz, pe DN7, în judeţul Arad, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, traficulîn zonă fiind blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

708 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN7: Trei morţi şi un rănit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

Accident grav pe DN7: Trei morţi şi un rănit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Conop, pe DN7, fiind implicate două autoturisme care circulau din sensuri opuse.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Judeţene Arad, unul dintre şoferi a trecut cu autotuturismul pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un alt autoturism. Deocadată, nu se cunosc împrejurările în care şoferul a ajuns pe contrasens, cercetările fiind în derulare.

În urma impactului, trei persoane aflate într-una dintre cele două maşini au murit, două dintre ele fiind scoase din vehicul de către un echipaj de descarcerare al pompierilor.

În a doua maşină se afla un bărbat, care a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Traficul rutier este complet blocat pe DN7, între Lipova şi Deva. Poliţiştii estimează că circulaţia va fi reluată pe un singur fir, pe care se va circula alternativ, în jurul orei 13,00, iar la 13,30 traficul ar urma să revină la condiţiile normale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici