Accident în Braşov: O femeie şi două fetiţe de 12 ani, transportate de urgenţă la spital

O femeie şi două fetiţe de aproximativ 12 ani au ajuns în stare gravă la spital, duminică, în urma unui accident produs în municipiul Braşov, după ce şoferul autoturismului în care se aflau nu a acordat prioritate şi a fost lovit de o maşină de teren.

400 afișări
Imaginea articolului Accident în Braşov: O femeie şi două fetiţe de 12 ani, transportate de urgenţă la spital

Accident în Braşov: O femeie şi două fetiţe de 12 ani, transportate de urgenţă la spital (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, accidentul a avut loc pe strada 13 Decembrie din cartierul Tractorul din Braşov, la ieşirea spre localitatea Sânpetru, după ce, într-o intersecţie, şoferul unui autoturism Renault nu a acordat prioritate de trecere unui Volkswagen Tuareg care circula regulamentar din sens opus şi s-au ciocnit.

În urma impactului, soţia şoferului maşinii Renault a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de la Descarcerare şi SMURD. Femeia a fost trnasportată la Spitalul Judeţean Braşov. De asemenea, fetiţa celor doi şi o colegă de-a acesteia, ambele în vârstă de aproximativ 12 ani, au suferit traumatisme şi fracturi la picioare, fiind transportate la Spitalul de Pediatrie Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici