ACCIDENT în Capitală: Un autobuz a intrat într-un bloc după ce a rămas fără frâne. Patru persoane au fost rănite, iar mai multe maşini avariate

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce şoferul unui autobuz din linia 163, fără călători, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un imobil de pe Şoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei.

8884 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Capitală: Un autobuz a intrat într-un bloc după ce a rămas fără frâne. Patru persoane au fost rănite, iar mai multe maşini avariate

ACCIDENT în Capitală: Un autobuz a intrat într-un bloc după ce a rămas fără frâne. Patru persoane au fost rănite, iar mai multe maşini avariate (SURSA FOTO: Facebook Tribuna Libera RATB)

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, luni, că în jurul orei 11.30, în zona Calea Giuleşti - Orhideelor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), fără pasageri, două maşini în mişcare şi două autoturisme parcate.

Şoferul autobuzului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un bloc nou construit situat pe Şoseaua Orhideelor.

Potrivit primelor informaţii, se pare ca sistemul de frânare al autobuzului ar fi avut o defecţiune.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, respectiv şoferii maşinilor aflate în mişcare şi un pasager aflat într-unul dintre autoturisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici