Accident în Constanţa: 11 persoane, rănite după ce un microbuz a fost lovit de o betonieră

Unsprezece persoane au fost rănite, vineri, într-un accident produs în municipiul Constanţa, după ce un microbuz a fost lovit din spate de o betonieră.

412 afișări
Imaginea articolului Accident în Constanţa: 11 persoane, rănite după ce un microbuz a fost lovit de o betonieră

Accident în Constanţa: 11 persoane, rănite după ce un microbuz a fost lovit de o betonieră (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, după ce un microbuz de transport persoane a fost lovit din spate de o betonieră.

În urma impactului, 11 persoane au fost rănite, nouă dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la faţa locului, au precizat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Microbuzul, care face curse locale în municipiul Constanţa, are 16 locuri, iar în momentul accidentului în autovehicul se aflau 11 pasageri.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, patru ambulanţe ale SAJ Constanţa şi un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobrogea”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici